torstai 6. joulukuuta 2012

Gaala 2012

Hei ja onnea Suomi! Ja pian alkavia linnanjuhlia onki hyvä fiilistellä täällä blogin puolella vähän noilla omilla gaala kuvilla. Tossa pari viikkoa sitten vietettiin meidän Kauhavan lukiolla joka vuotista gaalaa ja nyt ois tulossa niitä kuvia sieltä :)



Niin siis meidän lukiossa on järkätty gaala joka vuosi ja sehän siis tarkotti loppukesällä sopivan prinsessamekon metsästystä jonka ite löysin taas Seinäjoelta Haavemaasta. Kukkarolle nää tälläset prinsessapäivät ei ehkä oo nii ilosia juttuja, varsinki ku niitä on meiän lukiossa 4 kappaletta! (Gaala x3 & vanhojentanssit) Toki tästä vois selvitä halvemmalla jos käyttäis esimerkiksi samaa mekkoa joka vuosi, mut ite prinsessamekkoja rakastavana en ainakaan haluais, ja siks ollaanki vaan vuokrattu aina. 


Päivä oli siis 23.11 ja aamulla kouluun suuntaamisen sijaan lähdin lenkille, jonka jälkeen alotin valmistautumaan. Kävin Hiustarilla ja Tarja teki mulle tosi kivan kampauksen, sit sen jälkeen oli kauhea kiire saada kaikki valmiiks vaikka mulla oli koko päivä melkein aikaa tehä kaikkea.. :D Mutta hyvin kuitenki lopulta ehdittiin kuudeksi lukiolle, missä sitte otettiin kuvia ennen ku gaala alko.




Ohjelmaan on yleensä kuulunu joku näytelmä, viime vuonna Jääkärit, mut tänä vuonna ku ei ollu mitään sellasta niin ohjelmassa oli vaan luokkatanssit, puheita ja muita tanssiesityksiä sekä tietysti kohokohta eli meidän kakkosten poikien tanssi!! Lisäks oli yleistä tanssimista ja muuta sellasta. Kaikenkaikkiaan musta koko gaala oli tosi onnistunu tänä vuonna :)






All in all, oli kivat partyt ja nyt vihdoin ku sain tämän valmiiksi nii voin suunnata tv:n ääreen seuraamaan noita vähän suurempia partyja, hejdå!

8 kommenttia:

  1. voi te ootte kaikki niin kauniita ♥ sun mekko on niin unelma!

    ja ylikiva ulkoasu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :) Ja joo piti vähä saada jotain uutta tähän :)

      Poista
  2. Mistä tuo ystäväsi suuri mustakultainen mekko on? Haluan samanlaisen omiin tansseihin ! :o

    VastaaPoista
  3. Voi, että toi sun mekko on kyllä niiiin ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, mäki kyllä tykkäsin niin paljo että en ois millään malttanu luopuu siitä :c :D

      Poista
  4. Monessa kuvassa näytät ihan susalta! :) esim. eka kuva, kuudes ja yhdeksäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? :D Joku on kyl joskus aiemminki sanonu mulle et näytetään samalta, mut ite en oo kyllä huomannu :D

      Poista