keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

things happen

Niin. Ensimmäinen kesälomaviikko alkoi kesäfiilistelyjen sijaan itteni keräilyllä. Kaikki kun ei aina mee suunnitellusti ja things happen. Nyt kaikki on periaatteessa hyvin, vaikka mieli ei ehkä ookaan vielä täysin toipunu sunnuntai-illasta. Mutta elämä jatkuu :)


En halua kertoa tästä sen enempää täällä, mutta oli pakko kertoa ettei täälläkään elämä oo aina niin ruusuista kun saattaa blogista ehkä ymmärtää. On kyllä totta, että mulla on ollu hyperupee kevät takana, mutta nyt joku korkeampi voima halus muistuttaa mua taas siitä, kuinka äkkiä kaikki voi ehkä joskus muuttua ja myös siitä, kuinka tärkeitä jotkut ihmiset onkaan. :): Jotkut asiat vaan vaikuttaa muhun yllättävän paljon, joskus jopa niin paljon etten pysty paljon muuta ajatella. Mutta mitään hätää ei enää siis ole :)


  Lauantai oli  kuitenkin mukava ja erittäin juhlientäyteinen päivä, kävin mm. tutustumassa seitsemään erilaiseen kakkupöytään ja pysyin melkein aikataulussakin vaikka tiukkaa teki. Niin ja olihan meillä hauska iltakin, joskin ne miljoona hyttystä olis voinu olla jossain muualla kun meidän kimpussa. Sunnuntaina vuorossa oli sit siskojen valmistujaisia ja futispeli.



Tällä viikolla mulla alko kesätyöt. Herään joka aamu kuuden aikoihin, herättelen itteni pyöräilemällä työpaikalle ja kotiin pääsen jo puolen päivän jälkeen, mikä sopii mulle paremmin kun hyvin. Käyn siis siivoilemassa terveyskeskuksessa ja yhdessä vanhusten kodissa nyt koko kesän ajan. Nää pari ekaa päivää on menny vähän niin ja näin, kun yöunet on jääny syystä x vähän vähiin ja on paljo uusia juttuja mitä pitää osata ja muistaa.

ahahahah tuo mun kukkaistyttökuva ::')

Pari ensimmäistä kuvaa oli sunnuntailta ja kuvissa oleva mekko on Etelä-Afrikan aarteita. Päättärimekon ostin nellystä ja se oli nyt ekaa kertaa käytössä. Lisää näitä kuvia niin lauantain kun sunnuntain juhlista tulossa myöhemmin :)



-Helena

2 kommenttia: