sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Under Water

Heei! Tässä piakkoin on tulossa postaus Durbanista ja mun viimesestä viikonlopusta Afrikassa, mut sitä ennen aattelin kertoo parista jutusta mitä tehtiin siellä.


Vietettiin yks aurinkoinen launtai Durbanin U'Shaka Marine Worldissa, missä oli mahdollisuus tehä vaikka mitä! Hostäiti oli varannu meille sieltä Under Water Walking ja Swimming with sharks.


Ekana mentiin uimaan niiden haiden kanssa ja ainoa asia mikä siinä pelotti oli kylmä vesi :D Me oltiin sellasessa jännässä muovi/lasi hökkerössä ja sit sai aina välillä käydä henggitelemässä pinnalla. Kauheen hankala selittää tällästä, kuvat kertoo paremmin :D


Haijutun jälkeen mentiin merelle jumbo aaltoihin ja ei kauaa keretty siellä olla ku oli aika mennä kuunteleen opastusta veden alla kävelystä. Meinas vähän ruveta jännittämään ku ne kerto kaikkia ohjeita ja mitä ei missään nimessä saa tehdä siellä veden alla yms ja olinki ihan paniikissa siinä ku odoteltiin meidän vuoroa että muistankohan nyt kaikki hengityssäännöt ja muut!

ei paljo naurattanu :D 

Se oli siis sellanen allas missä ne fisut ja rauskut yms uiskenteli ja meidät laitettiin sinne aina 4 hengen ryhmissä. Mun ja hostsisarusten kanssa samaan aikaan tuli yks amerikkalainen tyttö ja panikoin sen kanssa sit siellä ennenkö mentiin sinne veden alle.. :D  Meille opetettiin kaikkia käsimerkkejä mitä pitää näyttää pelastajasukeltajalle jos tulee joku ongelma. Muut ihmiset pysty seuraamaan tätä juttua sieltä akvaarion toiselta puolelta.


Meille laitettiin tollaset avaruuskypärät päähän ja sit mentiin! Lisäks meidän varustukseen kuulu amerikkalaisjalkapalloilija paidat haha ja sellaset hauskat tossut :D Oltiin siellä altaan pohjalla jotain 15 minuuttia ja oli kyllä yli siisti kokemus!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti