lauantai 5. tammikuuta 2013

this was my holiday

Heissan kaikki! Loma lähestyy loppuaan ja tajusin etten oo oikeestaan kertonu koko lomasta täällä yhtään mitään! Oon taas jotenki unohtanu tän olemassaolon viime päivinä.. :D


Mun piti oikein tarkistaa kalenterista että kauankos tää loma onkaan kestäny.. Silloin joskus ennen joulua kuitenkin ooteltiin tyttöjen kanssa maailmanloppua mut ei sitä sit tullukaan, sad! Jouluaatosta kerroinki jo kuvien muodossa, mut lyhyesti se meni telkkua kattomalla, syömällä, syömällä ja syömällä ja sit tietty kohokohta oli kun avattiin lahjat ja sain ihan täysin yllätyksenä tän uuden ihanan läppärin! Tapaninpäivänä olin pelailemassa futsalia veljen joukkueessa ja no, eihän se turnaus nyt ihan nappiin menny, mutta pääsi ainakin pelaan!


Uusi vuosi vaihtukin sit vaihtareiden ja muiden kavereiden seurassa ihan kivasti, eikä siitä sen enempää. Vuoden ensimmäinen päivä meni nukkuessa ja sain ku sainki raahattua itteni vielä illalla treenaan! Keskiviikkona vaihtarikaveri Angela tuli taas meille, ja ne meni Mandin ja iskän kanssa pilkkimään, kun musta ei oikeen ollu siihen.. :D Niin ja on Mandi tehny täällä paljon kaikkea muutaki (hahah että älkää kuvitelko et se ois joutunu tulla mun kanssa aina hiihtämään :DDD ), mutta en vaan muista just nyt kaikkea, nii kirjottelen siitä ehkä joskus myöhemmin. Tyttöjen ja iskän pilkkireissun jälkeen muut tytöt tuli kans meille, ja koska Angela on Italiasta niin tehtiin tietenkin pizzaaa! Ja jos mietitte, niin joo, oli hyvää ;)


Torstaina sit lähdettiin ajeleen tänne toiselle puolelle Suomee, mistä nytkin kirjottelen. En tosin oo varma ollaanko jossain välissä huomaamatta ylitetty toi itäraja, nimittäin joka puolella on venäläisiä, aamupalalla ainoa kieli mitä kuuli oli venäjä ja jopa sillon ku menin kysymään hotellin wlan-tunnusta respasta niin virkailija ei osannu suomea!!!!! Ei morjens.


Tänne siis suunnattiin meikän hiihtosuunnistuskisojen takia. Perjantaina ei vielä kisattu, vaan kävin vähä treenailemassa ja sen jälkeen mentiin ensin saimaan kylpylään ja sieltä shoppailemaan ja syömään Imatralle. Siellä kylpylässä olin ihmeissäni jos kuulin jonku puhuvan suomea....Tänään sit oli vuorossa kisat, jotka meni kyllä ihan kirjaimellisesti perseelleen, syystä että alamäet ei ihan oo mun juttuja.... Varsinkaan sellaiset alamäet, joissa pitää pujotella puita, oksia, riskuja ja toisia suunnistajia ja lisäks ois ihan hyvä että tietäs missä risteyksessä pitää kääntyä... Kaaduin siis varmaan valehtelematta 10 kertaa siellä ja vielä loppuhuipentumana vedin toiseks viimesellä rastilla alamäessä suoraan jonkin hemmetin kannon päälle niin kivasti, että istuminen sattuu varmaan seuraavat 3 viikkoa.... Siinä sit kun toiset tytöt jatko kohti maalia niin mä jäin miettimään että mitenhä pääsisin ylös tästä.. :D Hauskaa tää hiihtosuunnistus! Muistin taas että kyllä se pyöräsuunnistus on huomattavasti kivempaa, kun siinä sentään voi käyttää jarruja!


Joten siinä oli mun loma hyvin lyhyesti ja tiivistetysti:D Nyt lähetään kattoon elämäni ensimmäistä SM-liiga pelii, joten adios amigos taas hetkeksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti