perjantai 1. maaliskuuta 2013

on holiday

Helou kaikki! Oon ollu viime aikoina niin lomalla joka asian suhteen etten oo edes blogia jaksanu päivitellä. Viimepäivien aikana on kuitenki tapahtunu taas niin paljon kaikkea että nyt on varmaan korkea aika kertoa niistä täälläkin!


Wanhojen jälkeinen viikko meni ihan sumussa ja ehkä vähän haikeinki mielin, mutta silti jo kovasti odotettin seuraavaa perjantaita, koska sillon alkoi kauan odotettu loma! Mun loma lähti käyntiin toiselle puolelle Suomea matkatessa, koska meikän tämän talven yhdet tärkeimmät hiihtosuunnistus kisat, SM sprintti ja -viestit, oli edessä. Valmistautuminen jäi penikoiden takia melko vähälle, joiden takia oonki saanu kärsiä viime aikoina ihan liikaa.. Anyway, kisan ajaksi päätin unohtaa kaikki jalkavaivat, ja aamun karsinta meniki sitten paljon odotuksiakin paremmin, kun voitin sen melkein puolella minuutilla.


Pientä jännitystä oli kyllä ilmassa ennen päivän finaalia, mutta pystyin siitä huolimatta saamaan aika hyvän tahdin päälle niin suunnistuksen kun hiihdon suhteen. Yhtä reilun 10 sekunnin kaatumistapahtumaa lukuunottamatta tuli aika nappi suoritus ja niinkun jo facebookissa hehkutinkin, nii SM hopeahan sieltä tuli!  Kulta jäi lopulta 12 sekunnin päähän, mutta huonolle en sitä hävinny, hyvä viivi!! :)


Sunnuntaina olikin vuorossa sitten se pariviesti Tarun kanssa, mutta mulla tuli kyllä sellanenki rimanalitus suoritus siinä että ei huhhuh. Harmittaa, koska oli kuitenki viesti kyseessä ja Tarulla meni hyvin, niin sitten meikä kusee homman, mutta ei voi mitään.


Sunnuntain kisan jälkeen olikin sit vihdoin aika suunnata auton nokka kohti Rukaa! Ensin tosin mamma vei mut Kajaaniin josta matkaseurani poimi mut kyytiin ja jatkettiin sit kohti pohjosta. Alkuperäisestä suunitelmasta poiketen meitä lähtikin lopulta sit vaan 3 matkaan, mutta siitä huolimatta oli kyllä very good holiday! Loma piti sisällään pari päivää laskettelua, hiihtoa ja tietenkin hauskoja iltoja hyvässä seurassa. 





Oikein hyvää ja aurinkoista maaliskuuta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti