sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

sportsportsport

Tsauu!
Tää blogin päivitteleminen on huomattavasti mielenkiintosempaa kun toi vieressä odottava koulutehtävä kasa... Mutta asiaan. Selätin jotenkuten kuumeen ja muun flunssailun perjantai-lauantai välisenä yönä, ja pääsin kuin pääsinki kisaamaan lauantaina vielä yksistä hiihtosuunnistuksen SM-mitaleista.


Ite oon aina tykänny huomattavasti enemmän noista lyhyistä ja nopeista sprinteistä, ja sieltähän se hopea tuli tuossa pari kolme viikkoa takaperin. Eilen oli vuorossa keskimatka, jonne lähdin siis ilman sen kummempia odotuksia buranan voimalla, ainoana tavotteena selvitä jotenkuten sieltä metästä maaliin. Virheitä en tehny yhtä pientä 30sekunnin koukkua lukuunottamatta yhtäkään, ja positiivisena yllätyksenä kuulinki loppusuoralla kuuluttajan sanovan, että menisin johtoon. Mun jälkeen matkaan lähteneet maajoukkuetytöt kuitenkin meni vielä mun edelle, mutta SM-pronssi jäi meikälle! Että tyytyväinen saan kyllä olla ihan koko tähän pian loppuvaan hisu kauteen ja kahteen SM-mitaliin + yhteen plakettisijaan :) Enää yhdet ainokaiset aluemestaruuskilpailut on jäljellä (koska skippaan pääsiäisen erikoispitkät) ja pian sen jälkeen tapahtuukin lajivaihto pyörä- ja tavalliseen kesäsuunnistukseen.


Lauantai-iltaa vietetiin rauhallisesti tyttöjen kanssa mitalikahvien ja telkun parissa, ja tänään pääsin pitkästä aikaa futiskentälle vähän kirmaamaan! :) Noh eihän se ny ihan putkeen menny voitosta huolimatta: pallonkokoisiksi paisuneet nilkat + musta varvas are back in business, ja oon kaikkea muutaku ilonen omasta pelaamisestani... Noo ehkä se tästä ku pääsee taas reenaamaan. 


Asiasta kukkaruukkuun, huomenna tasan 3 viikkoa Espanjan matkaan. Life is good!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti