sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

España - parte dos

Buenas noches! Pikapäivitys nykyhetkeen: eilen alko 1.divisoonan pelit, tänään oon kärsiny jonkin sortin silmätulehduksesta ja huidellu menemään toinen silmä punasena, pyörä lähti eilen reissuun ja ite lähen tiistaina Helsingin kautta Tanskaan. Että semmosta, nyt Espanja jutut jatkuu :) (Eka osa on tän alapuolella)


Keskiviikkoaamuna heräsin taas ahkerana tyttönä aamulenkille auringonnousun aikaan, ja kyllähän noissa maisemissa jaksais juosta vaikka kuinka kauan :-) Päivällä ohjelmaan kuulu biitsillä makoilua ja Espanjan suomalaiseen kouluun tutustumista Fuengirolassa. Matkattiin kouluvierailun jälkeen junalla kohti Malagaa, missä porukka hajaantui ja me suunnattin Janen kanssa yhdelle söpölle aukiolle syömään ja nauttiin iltapäivän auringosta. Syötiin yli hyvää ruokaa yli siistissä ympäristössä ja saatiin vielä yli söpö jälkkärijuttukin! 


Ruokailuhetki vähän taas venähti ja yllärii ketkä oli viimesenä yhteisessä tapaamisessa.. Noo ei se vakavaa oo vaikka joskus lomalla vähän jostain myöhästyykin :D Seuraava meidän yhtenen kohde oli Picasson museo, joka ei nyt varsinaisesti ainakaan mua sytyttänyt. Itseasiassa mulla ei oo ainokaistakaan kuvaa koko museosta ulkoa eikä sisältä..  


Nojoo ei museosta sen enempää, kierreltiin vielä vähän kauppoja ja sen jälkeen suuntasin taas hotlan altaaseen! Uinti auttaa tosi paljon noihin mun jalkaongelmiin, niin oli aivan super ihanaa päästä viilentään pitkien kävelypäivien jälkeen niitä aina sinne altaalle :) Ilta meni taas suurin piirtein samalla kaavalla kuin edellisetkin, espanjalaista kulttuuria ja sellasta.


Seuraavakin aamu alko tuttuun tapaan aamulenkin merkeissä, jonka jälkeen lähettiinkin pian Torren aamumarkkinoille. Päivä olikin sit pyhitetty kokonaan altaan reunalla makoilulle, mikä kostautuikin sit melkein kaikille... Enemmän tai vähemmän punasina lähettiin sit iltapäivästä Malagaan tsekkaan yks vähän isompi ostoskeksus.Taas hiukan köyhempinä palattiin Torreen janen kaa syömään yhteen kivaan ravintolaan, zorro azuliin (tiedä nyt sitte miten näitä espanjasanoja taivuttais suomeksi.. :D). Huippu hyvän illallisen jälkeen jatkettiin taas tähän espanjalaiseen kulttuuriin tutustumista ja sillee :-)


Perjantaina en enää kyenny saamaan itteäni aamulla lenkille johtuen erityisesti meidän muutenkin aikasesta aamuherätyksestä. Lähettiin nimittäin porukalla vallottamaan Malagan yhtä kukkulaa, jonka nimeä en nyt valitettavasti tähän hätään muista. Lenkkarit oli kyllä extrasuperhyvä valinta tuona päivänä, koska mun jalkaraasut joutu kärsiä monta päivää balleriinoista sunmuista läpsyttimistä :D 

 

Kukkulan valloituksen jälkeen jäätiin vielä Plaza Mayorille shoppaileen, ja menetin kyllä sydämeni sille shopping centerille! Ihan täydellinen ostoskeskus, toivottavasti kuvista välittyy edes jotain siitä.



En nyt varsinaisesti muista mitä on tapahtunu kun tuolta palattiin, todennäkösesti joko otettiin arskaa tai valmistauduttu iltaan mutta ehkä sillä ei nyt oo väliä :D Illalla suunnattiin kuitenkin pienellä kaveriporukalla Benalmadenaan syömään ja viettään friday nightii :)


Lauantai taiskin sit olla yks elämäni siisteimmistä päivistä, että siitä tulee kyllä vielä ihan oma osansa, joten palataan asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti