perjantai 19. huhtikuuta 2013

España - parte uno

Holaa! Tää henkinen paluu takasin Suomeen on vähän kestäny, mutta nyt aletaan olla jo voiton puolella :-) Ja nyt oiskin luvassa ensimmäisiä matkamuisteluita tuolta Espanjan maalta!


Kylmä ja luminen Kauhava jätettiin taakse maanantaina 8.päivä ja suunnattiin ryanairin siivin Tampereelta kohti Malagaa meidän 12 oppilaan ja 2 opettajan voimin. Koneen laskeutuminen ei käynykkää ihan noin vaan, ja oli meinaan ehkä yks elämäni hirveimmistä.. :D Mutta ei siitä sen enempää, lopulta päästiin kuitenkin turvallisesti espanjan maalle ja ai että. En voi tarpeeksi hehkuttaa sitä tunnetta kun astu pitkästä pitkästä aikaa koneesta ulos ja se ihana lämmin tuuli tuli naamalle ja ympärillä oli vuoria ja kaikki oli vihreetä. Oltiin saavuttu taivaaseen :)




Laukutkin saapui turvallisesti perille ja sit lähdettiin takseilla kohti meidän hotlaa Torremolinokseen. Hymyä ei paljo pystyny siinäkään vaiheessa pidätellä kun matkattiin taksilla ja se sama lämmin tuuli tuli ikkunasta, radiosta kuulu espanjalainen musa ja fiiilis oli noin sata 8) Pienen onnellisuuspomppimishetken jälkeen vaihdettiin hotellilla kesävaatteet päälle ja lähdettiin syömään koko porukalla. Illemmalla käytiin janen kaa vähän kiertelemässä ja kattelemassa minkälaiseen paikkaan oltiin saavuttu, mutta suhtkoht aikasin kuitenkin suunnattiin nukkumaankin - tiistaina nimittäin meikä heräs vähän yli 7 aamulenkille ja en nyt varsinaisesti olisi parempaa tapaa alottaa aamu keksiny: malagan valot vielä näky kauempana, beach oli just sopivan pehmonen, aurinko alotti nousuaan sieltä meren takaa ja lämpötila oli täydellinen.



Aamupalan jälkeen lähdettiin porukalla Malagaan tsekkaamaan muutama kirkko, linnotus ja näköalapaikat. Pienen shopping-tuokion jälkeen suunnistettiin malagan futisstadionille ostamaan lippuja lauantain matsiin, mutta siestan takia paikka oli kiinni ja jouduttiin odotella sielä sitten. Käytettiin aika hyödyksi janen kaa ja käytiin syömässä jossain kulmakuppilassa 4 euron ravintola-ateriat.. :D Illan ohjelmaan kuuluikin sitten  espanajalaiseen iltakulttuuriin tutustumista niin futismatsia ravintolassa seuraamalla kuin rannalla chillaillessa yms :)

tytöillä oli vähän liian lyhyet shortsit.... :D 

Jatkoa tulossa :-)

6 kommenttia:

  1. haista pyllyäs, mäki haluun. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska mennää!! haluun nimittäin takas 8)

      Poista
    2. vaikka heti kiitos :--) ps. ooksä taas nekru 8)

      Poista
    3. good! ehkä vähän mutta en nyt nii paljo :D:D

      Poista
  2. aaaw ihanat te!<3
    ja kivat maisematki juu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sielä kans joku ihana <3 ja haha joo olihan ne! :)

      Poista