perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ihana Alicante


Espanja jutut jatkuu! Sisämaassa vietetyn suunnistusviikonlopun päätteeksi suunattiin auton nokka kohti rannikkoa ja Alicantea. Vietin sunnuntaisen iltapäivän vaan aurinkotuolissa makoillen ja illemmalla suuntasin tutkimaan vähän kaupunkia ja rantakatua. Ihana ihana ihana paikka, en nyt oikein muuta osaa sanoa.



Viikonlopun aikana tulleiden jalkaongelmien takia mun treenisuunnitelmat meni aikalailla uusiksi, koska ainoat kengät mitä pystyin käyttämään ilman kipuja oli varvasläpsyt, joista muuten niistäkin sain lopulta rakot, great! Anyway lenkkarit oli saatava aamusin jalkaan, ja no, kyllähän siihen pieneen kipuun aina tottuu.. Ja näin jälkikäteen ajateltuna ei se edes tuntunu jotenkin tuolla niin pahalta, kun sai auringonnousun aikaan kirmata pitkin beachia haha :D  Hotellin söpö pikku kuntosali oli mulla melkein jokasen aamulenkin jälkeinen destination, ja sen jälkeen saikin rennosti makoilla loppupäivän rannalla espanjankieliset musat soiden korvilla. 


Tän kuvan tarkoitus ei ole esitellä sitä, kuinka väsymyskuolleelta rotalta näytän, van sitä, kuinka korkeella oon!! :D Yks kaunis aamu päätin tehä vähän kovemman treenin ja juoksin Santa Barbaran linnoitukselle, joka oli todella korkealla, muttei hajuakaan et kuinka korkealla.


Pakko vielä vähän keroa meidän hotellista, joka oli Hotel Maya. Voin kyllä ehdottomasti suositella jos Alicanteen on matkalla. Melko lähellä kaikkea, esim. rannalle käpsytteli 5 minuutissa, jättimäinen ostoskeskus oli saman 5 min päässä toisessa suunnassa ja ihan ydinkeskukseenkaan ei ollu kovin pitkä kävellen. Ja se aamupala, aaaah. Yks parhaimmista ikinä. Kaikinpuolin oikein mukava place siis! Tää nyt jäi vähän lyhyehköksi, mutta mun on pakko alkaa pakkaamaan, nimittäin puolen tunnin päästä otan suunnaksi eteläisen osan suomenmaata ja viikonlopun suuri tavoite onki tehdä onnistunut suunnistussuoritus - oon siis menossa kisaileen. See you soon!

-Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti