torstai 15. tammikuuta 2015

Sydney part 1

Yhtenä joulun ja uudenvuoden välipäivänä suuntasin lakehouselta tutkimaan Sydneyä, sinne kun oli vaan parin tunnin junamatka! Aamulla hostmama heitti mut asemalle ja Sydneyn centralille päästyä oottelin hetken et Fiakin pääsis paikalle. Koko junamatkan maisemat ympärillä oli t o d e l l a hulppeat, niitä kyllä kelpas katella. Upeiden maisemien jälkeen päästiin vielä ratatöiden takia junan kyydillä Harbour Bridgelle ja näinkin sieltä sit jo ooperatalonkin ensimmäistä kertaa, oli aika siistiä!  Päivä oli aika pilvinen, mutta just sen takia täydellinen tollaselle koko päivän kävelyturistikierrokselle :-)


Käveltiin eka Darling harbourille Chinatownin läpi, käytiin Hardrock cafessa ja jatketiin siitä matkaa ydinkeskustaan päin. Meinattiin mennä Sydneyn korkeimpaan näköalatorniin, mut jonot sinne oli sen verran pitkät ja meillä kun oli vaan yks päivä aikaa niin ei jaksettu siihen jäädä sit seisoskelemaan. Lähdettiin sit jatkamaan sinne the päänähtävyyden, ooperatalon suuntaan.


Ja sieltähän se valtava operahouse sitten löyty! Puhuttiinkin Fian kanssa et kuinka outoa että tästä paikasta aina vaan nähny kuvia ja haaveillu pääsevänsä tänne Australiaan ja siinä me seistiin, oopperatalon edessä.


Nyt mää suuntaan salille, lisää Sydney juttuja siis myöhemmin!

-Helena


2 kommenttia:

  1. Olipa kivaa löytää sun blogi! Asun ite Dublinissa tällä hetkellä ja haaveilen au pair elämästä Ausseissa :) Jään innolla seuraamaan sun elämää siellä ja toivottavasti pääsisin lähtemään sinne ens syksynä :) Onks sulla antaa jotain hyviä vinkkejä, mitä pitää ottaa huomioon, kun etsii perhettä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! :) kannattaa kyllä ehottomasti lähteä jos vähäkää kiinnostaa! Mulla on kyllä vinkkejä vaikka kuinka, yritän tehä jossain vaiheessa siitä oman postauksenkin mut ainaki nyt kannataa miettiä mihin päin ausseja haluaa ja minkä ikäsiä muksuja on valmis hoitamaan. Ja kannattaa kattoa tarkkaan/kysellä perheeltä mitä kodinhoitohommia kuuluu aupairille.

      Poista