keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Australia Zoo

Hellou! Olin unohtanut tän postauksen puolivalmiiksi tonne luonnoksien sekaan ja nyt kevyet pari kuukautta myöhemmin muistin sit tämän..:D Aika aika aika miksi menet niin nopeaa? Anyway asiaan, pääsin tosiaan hostperheen mukana tutkimaan Australia zoota pikkupoitsun 3v. synttäriviikonloppuna ja paikkahan oli sen verran valtava että sinne sai kokonaisen päivän helposti kulumaan.



 Zoon omistaa tosiaan Steve Irwinin perikunta ja vaikka itse Krokotiilimies onkin jo lähteny tuonpuoleiseen niin puistossa hänen tarinansa kyllä elää todella vahvasti. Kuvia ja muita muistoja on todella paljon joka nurkalla.


Käytiin kattomassa koko paikan ehkä suosituin juttu, krokotiilishow ja olihan se aika hurjan näköstä, vaikka hyvin näytti krokot tottelevan. Pakko tähän väliin kertoa yks juttu - aina kun juoksen yhden joen vierellä menevää polkua tässä meidän lähellä on ihan varma että sieltä nousee vielä joku päivä krokotiili mun eteeni.. :D Heh, ei varmaan paljon siinä vaiheessa naurattais. Oikeasti en edes tiedä onko sielä noita otuksia, mutta se näyttää just niin pelottavalta että en yhtään ihmettelis.


Zoosta löytyi myös oma Afrkka-alue, mistä ei sinälläään löytyny mulle mitään uutta kun noi kaverit on jo tullut nähtyä in real Afrikassa. Mutta jotain uutta pääsi taas kuitenkin kokemaan, nimittäin ruokkimaan kirahvia! Kyllä, sitä pitkäkaulaista kaveria on nyt sitten ihan omin käsin ruokittu porkkanoilla - kaikkea kans. :D 



Eläintarhassa oli sitten ihan eläinmeininki myös ravintolassa. Tää pikkupikkuliskonen katteli mua siinä laukun vieressä kivasti. Ihan ehkä vähän meinas ruuat mennä väärään kurkkuun kun tyypin huomasin.. 




Näistä söpöläisistä en sen sijaan saa ikinä tarpeeksi! Ne vaan on niin niin lutuusia että :-))



Tiger tuli nähtyä sopivan kaukaiselta etäisyydeltä.





Ja löytyhän sieltä tietenkin kenguruitakin! Yritän taas ryhdistäytyä vähän tässä bloggailemisessa, joka tosin on edelleen vähän haastavaa kun ei sitä wifiä siellä kotitalossa ole. Lähiaikoina kuitenkin on luvassa tänne tarinoita tammikuulta ja tulevasta, joten pysykää kuulolla!

-Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti