maanantai 8. joulukuuta 2014

Beautiful Noosa & first surffing lesson

Meidän reissusta Noosaan on jo kulunut jokunen viikonloppu (aika menee hullun nopsaa) mut nämä kuvat piti päästä jakamaan ennen tuoreempia tarinoita! Noosa on about parin tunnin ajomatkan päässä Brisbanesta pohjoseen ja lähettiin sinne parin yön reissulle 5 hengen aupairporukalla. Mukana oli pari saksalaista, yks italialainen ja meikä ja Sara. 


Lauantaina meni vaan chillaillessa rannalla ja pientä keskustaa tutkiessa ja illalla oltiinkin niin väsyneitä ettei vaan ollu yhtään energiaa lähteä bilettäämään :D Sunnuntaiaamuna sit noustiin pirteinä ylös, koska edessä oli yks todella odotettu juttu: meidän ensimmäinen surffitunti!! Meidän surffiopettajana oli joku keski-ikänen äijä, jonka huumori ei nyt ihan uponnu meihin keheenkään ja mun mielestä tää tyyppi oli vähä törkeäkin. Se vissiin oletti että osattas heti kaikki ja tajuttas sen aksenttipuheesta heti ensimmäisellä kerralla kaikki, vaikka tosiaan tää oli sellanne alkeiskurssi .. :D Kyseessä oli siis Learn to Surf -niminen yritys. Mutta tästä opettajasta huolimatta meillä oli super kivaa ja opittiin kaikki seisomaan laudalla aallon mukana!! Aluks luulin että homma ois vaikeempaa, mutta ei - se oli vaan tajuttoman hauskaa!! Pakko päästä pian uudestaan!





Maanantaina sit otettiin suunnaksi Noosan kansallispuisto, mistä nämä kaikki kuvatkin on. Ehdottomasti yks hienoimmista paikoista missä oon ikinä käynyt! Olisin voinu vaellella sielä vaikka koko päivän!





Noosa oli tosi kallis mutta niiiin nätti paikka! Saa nähdä kerkeenkö sinne vielä joku kerta uudestaan. Jouluun enää pari viikkoa ja sit onkin jo kolme kuukautta takana täällä. Vuodenvaihteeksi suuntaan Sydneyyn ja sen jälkeen äippä ja iskä jo tuleekin tänne!

-Helena

2 kommenttia:

  1. Miten hellulla ei ollu fiilistä lähtee bilettämään?? :D muistan ku joskus Espanjassa raahasit mun kuumeen partaalla olevan raadon pitkän päivän jälkee viel baanalle ja hauska iltahan siitä tuli!! xD

    VastaaPoista