tiistai 23. joulukuuta 2014

joulu keskellä kesää

Moikkamoii! Jouluun pari hassua yötä, mutta minkäänlaista joulufiilistä ei oo täällä suunnalla kyllä näkyny. Tää ei vaan käy järkeen et ulkona on 30 astetta, nurmikko vihertää ja joululaulut soi. Kovasti oon yrittäny sitä fiilistä metsästää: pipareita leipomalla, pikkujouluilemalla, joululauluja kuuntelemalla, lahjoja paketoimalla jne, mutta kun kesä on kuumimmillaan niin tää ei vaan toimi. Lähinnä suomalaisten joululaulujen kuunteleminen aiheuttaa vaan koti-ikävää, muuten ei kyllä oo tullu sen enempää ikävöityä. Vähän toki harmittaa et jää joulupukin kuumalinja tänä vuonna välistä (terkuin Helena 19v)  mut ehkä mä kestän tän tänä vuonna;D Mulla alko nimittäin tänään loma (vaikka toki tuntuu että lomalla tässä on oltu koko ajan) ja huomenna lennettään hostperheen kanssa vanhempien kotiseudulle etelään! Siistiä päästä näkemään taas uusia paikkoja täällä ja viettään tätä joulua aussityyliin. Jouluahan juhlitaan täällä amerikan tyyliin vasta 25.päivä ja huomenna jouluaattona on monilla vielä työpäivä. Nyt tulis kuitenkin muutama hassu kollaasi viimesten viikkojen ajalta, harmittaa kun ei oo ollu aikaa kirjotella kauheesti kuulumisia. Valittin kuvat näihin ihan randomilla ja epämääräsessä järjestyksessä mutta ehkä kestätte - here we go:


Käytiin yks ilta Saran ja Anniinan kans kattelemas meidän alueella olevia hienoimpia jouluvaloja - tää kirkko oli panostanu ihan kunnolla piha-alueeseensa //Juu ei meillä vaan kirkonkatossa oo mitään välkkyviä valoja // suomitytsyjen kaa pikkujouluilemassa // meitsi ruokkiis kirahvia Australia zoossa!! (tästä tulossa myöhemmin oma postaus)


Vietin yhden keskiviikkopäivän Westfieldissä kun piti viedä autoa huoltoon // Anniinan ja Saran kaa Eat street marketilla - oli juurikin niin hyvää kun näyttää! // laitan ehkä joskus jos saan ladattua niin videota siitä miltä tän talon valaistus näytti in real - en tiedä miten ne asukkaat nukkuu ku pihalla jäätävät välkkyvalot :D // Viime perjantaina oltiin tollasessa ylikivassa sisäleikkipuistossa Saran ja meidän lapsukaisten kaa. Oli pakko testata itekki toi liukumäki :D


Yks sunnuntai mentiin  tyttöjen kaa Brisbanen suomalaisten joulujuhliin! Ei joulua ilman suomalaista jouluruokaa :)) Oli kyllä joka pennin arvonen lounas! Jälkkäriks odotin tosin joulutorttuja mut jouduin pettymään, mutta ai että maistu suomalainen kahvi hyvälle piiiitkästä aikaa!



Ei joulujuhlia ilman joulupukkia // ..tai tiernapoikia // Ostin suomishopista hostperheelle joululahjaksi kettukarkkeja (toivottavasti he eivät eksy tänne blogiin ennen joulupäivää :D). Olisin ostanu suklaata mut koska meidän kaapissa on edelleen toinen fazerin levyistä jonka toin niin en sit viittiny. Arvatkaa onko tehny mieli syödä se levy sieltä.... Onneks äippä lähetti mulle joulupaketin jossa oli suklaata!! // Haettiin ikeasta piparitaikinaa josta leivoin ilman muotteja oikein kauniita yksilöitä :D Hehhheh olishan se helpompaa ollu tosiaan kaulimen ja niiden piparimuottejen avulla mutta yhtä hyvälle ne maistu kun aina ennenkin, tosin puolet taikinasta tais mennä sellasenaan mun suuhun XD



Meidän kuusi pystytettiin joulukuun alussa// Teki mieli turkinpippureita - onneks niitä myydän Finlandia villagessa, joka ei oo kovin kaukana meiltä! // Marraskuun lopulla tein paluun taas pyörän selkään! Voin kertoa että on omaa cubea ikävä kun tälläsillä city pyörillä täytyy veivata. Mutta oon kuitenkin onnellinen et meillä ees on pyörä! Ja toinenkin, koska tästä kyseisestä sain renkaan puhki.. Hups // Mentiin meidän jouluvalokierroksella tsekkaan yks mesta jossa vanha paappa toi meille kynät ja tälläsen lapun käteen ja käski ettiä tietyt hahmot tuolta heidän laittamasta valtavasta lelukokoelmasta. No ei siinä, kyllähän tytöt 19 wee nyt ettii leluja kun kerta leiman sai palkinnoks :DD Voivoi hauskoja muistoja!


Another day on the pool // Aussizoo // noi valkoset kengät oli ehdottomasti nappivalinta tonne :DD // frojooo <3 Voisin ehkä elää tällä.


Joululeffaa biitsillä // christmas lights // joulumarkkinoilla //

Tällästä siis täällä, mut nyt mä painun untenmaille - heidå!

-Helena


2 kommenttia: