perjantai 26. joulukuuta 2014

last weekend

Joulujuttuja tulossa tänne vasta myöhemmin, haluun kertoa ensin viikonlopusta before Xmas!


Meillä oli suomityttöjen ruokapainotteiset pikkujoulut viime perjantaina ja ei nyt varsinaisesti menny ihan putkeen :D Oltiin suunniteltu et vietetään iltaa yhdellä tollasella public bbq-mestalla  (niitä on täällä joka puistossa) ja hyvin menikin siihen asti kun oltiin saatu kaikki herkut levitettyä pöydälle. Pikkuhiljaa siihen alko kerääntyä ötököitä ja siinä vaiheessa kun niitä alko yks toisensa perään putoilemaan meidä pöydälle päätettiin kerätä kamat kasaan ja lähteä pakoon :D Mentiinkin sit vaan meidän alueen pikku keskukseen ja yksille paikalliseen. // Liina ja Karo oli meillä yötä ja lähettiin aamu-uinnin jälkeen Wellington pointin beachille. Tarkotus oli kävellä sieltä yhelle saarelle sellasta hiekkavallia pitkin kun lasku vesi alkaa, mut lähettiin liikkelle jo vähä ennenku kaikki vesi oli laskenu eli siis kahlattiin niin et vettä oli noin polviin asti. Oltiin menty joku pari minuuttia kun eka mä näin ekan fisun - se mikä on pohjan värinen ja liikkuu pohjaa myöten, mikä sen nimi on ?? .D No pian sen jälkeen meidän edessä oli kaks valtavaa meduusaa!! Pieni paniikki iski ku ne lähti meitä kohti - jäi sitte se saarelle kävely välistä :D Juostiin aika nopeeta takas rantaan :D // Wellingotn point // Cleveland pointin majakka


En tiiä mikä meduusojen päivä se oikein oli - nähtiin niitä Cleveland pointissakin varmaan sata! Suurin osa tollai kuolleena. 



Mentiin mäkkärin kitkat maclflurryjen jälkeen mun kotibeachille // Ja illalla sit suunnattiin cityyn, eka syömään ja frojolle ja sitten South Bankkiin kattoon jouluelokuvaa // .ja paikalla oli muutama muukin // Leffan lopuks alko jouluilotulitukset, jotka oli kyllä tosi hienot ja taustalla soi joululaulut! :D Innolla ootan uuden vuoden tulituksia! Käytiin vielä joulumarkkinoilla kävelemässä ja sit lähettiin kävelemään juna-asemaa kohti. Pakko kertoa tää stoori vielä: Käveltiin Liinan kaa vaan tosi hiljaa ja vähän kiertoreittiäki asemalle ja käytiin vielä hakees yhdestä kioskista gocardiin lisää junarahaa, kunnes yhtäkkiä mä huomaan et mulla on  alle 5 minuuttia aikaa että juna lähtee. Oltiin oikeasti aika kaukana vielä central asemasta ja tajusin et saan juosta aivan älytöntä vauhtia jos meinaan ehtiä .D No ei auttanu ku pistää tossua toisen eteen. Juoksin aivan hullua vauhtia kun piti pysähtyä kaks kertaa vielä liikennevaloissakin, mutta ei morjettes mikä voittaja fiilis kun juoksin portaat asemalla aivan täysiä ja just kerkesin sinne junan sisään ku ovet meni kiinni! 

-Helena

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mulla kiinnostais tietää että mitä kautta hait au pairiksi? :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Ihan vaan netin kautta, en tiedä itseasiassa ketään kuka olis täällä järjestön kautta. Aupairworld on helpoin sivusto jos sua kiinnostaa joskus hakee aupairiksi!

    VastaaPoista